רעשי רקע כתוצאה מליקוי שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

02/09/2010 | 15:33 | מאת: יהודה

שלום, אובחנתי כלקוי שמיעה אך במידה לא גבוהה במיוחד, לא המליצו לי עדיין על מכשיר שמיעה, הבעיה היא שאני כמעט ולא שומע כלל רעשי רקע כדוגמת טלוויזיה/רדיו בזמן שמשוחחים איתי,או כשאני בשיחת טלפון, באופן דומה גם אם אני ברכב ומאזין לרדיו אני כמעט ולא שומע את המתרחש בחוץ. האם להתעקש בבדיקת שמיעה למכשיר שמיעה? האם יש טיפול נוסף מלבד מכשירי שמיעה? אודה לתשובתכם. סופ"ש נעים ושנה טובה.

03/09/2010 | 00:13 | מאת: ניצה זיסקינד

יהודה שלום, העולם בו אנו חיים הינו דינמי וסואן. אנו מחוברים לעולמנו בין השאר דרך חוש השמיעה. יש חשיבות רבה לכך שאדם יוכל לשמוע את סביבתו וכך יישאר נגיש אליה. לדוגמא, בשעת חציית כביש הצורך לשמוע את סביבתך הוא חיוני על מנת לשמור על בטחונך. המלצתי לך היא להגיע עם בדיקת השמיעה שביצעת למכון שמיעה המתמחה בשיקום השמיעה. בהתאם לתלונותיך ודאי ניתן יהיה להעריך באם יש צורך בשיקום בעזרת מכשירי שמיעה. בהצלחה ושנה טובה,

07/09/2010 | 11:36 | מאת: יהודה

תודה רבה על תשובתך. אקבל את עצתך וכך אעשה, נתראה בקרוב! שתהיה שנה טובה לכל בני ישראל!

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול