ליקוי שמיעה עצבי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

23/12/2012 | 09:59 | מאת: אודי

שלום, אני בן 29 וסובל מלידה מליקוי שמיעה עצבי משמעותי באוזן ימין. בתור ילד הייתי במעקב שנתי של רופא אא"ג אך בעשור האחרון (מאז הבדיקות בראשית השירות הצבאי) די הזנחתי את הנושא. אציין שהליקוי לא גרם לי לבעיות דיבור או תקשורת כלשהן. שאלתי היא האם ישנם פתרונות לליקוי עצבי?

שלום רב, ישנם מספר פתרונות המיועדים לשיפור השמיעה אצל אנשים הסובלים מליקוי עצבי. בין הפתרונות המוצעים ניתן למצוא מכשירי שמיעה מסוגים שונים. את ההחלטה לגבי הפתרון המתאים ביותר ניתן לקבל ע"י התייעצות עם קלינאית תקשורת המתמחית בשיקום שמיעה והיא מבוססת על תוצאות בדיקת שמיעה עדכנית, בדיקת רופא אא"ג ובהתאם לצורכי המטופל. מכשירי השמיעההקיימים היום פועלים בעזרת טכנולוגיות מתקדמות וככל שיעשה שימוש במכשירים ברמה טכנולוגית גבוהה יותר ניתן יהיה לבצע התאמה אישית ומדויקת יותר, לשפר באופן משמעותי את מובנות הדיבור, להפחית בצורה יעילה רעשי רקע ולאפשר שמיעה נוחה וטבעית. בהצלחה טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול