מתי בעצם צריך מכשיר שמיעה?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

04/11/2012 | 15:25 | מאת: דור

שלום, רציתי לשאול מה התדר המינימלי שממנו והלאה צריך לשים מכשיר שמיעה. תודה.

ההחלטה מתי יש להשתמש במכשירי שמיעה תלויה הן ברמת השמיעה בכל התדרים שנבדקים במהלך בדיקת שמיעה והן במגוון גורמים נוספים כגון הצרכים התקשורתיים והחברתיים, המצב הרפואי וכדומה. אם יש לך ליקוי שמיעה מומלץ שתגיע למכון שמיעה שם תוכל לקבל ייעוץ מקיף שיבחון את רמת השמיעה לך, את הקשיים המיוחדים לך ואת הצרכים השמיעתיים שלך

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול