מי חמצן באוזן

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

02/11/2012 | 22:39 | מאת: חזי

שלום, אני בן 17 ויש לי טינטון באוזן, אני חושב בעיקר עכשיו שמיעת מוזיקה או טלוויזיה, אני לא בטוח. שמתי מי חמצן כדי לנקות קצת את האוזן (אני עושה את זה לפעמים) והרגשתי כאב באוזן. הייתי חייב להוציא את המים. ממה זה יכול לנבוע? תודה מראש!

שלום רב,בשאלתך יש ערבוב של כמה מצבים שונים,הטיניטוס חייב להיות מאובחן ע"י רופא אא"ג לאחר בדיקת שמיעה לפחות,האפשרויות הן רבות ולא ניתן לסכמ כאן, בעית הכאב באוזן החיצונית כנראה קשורה בדלקת של תעלת השמע החיצונית(השערה בלבד..)וגם היא צריכה להבדק ע"י אא"ג.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול