תוצאות MRI ראש

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

10/10/2012 | 17:37 | מאת: רימון

שלום, אני סובלת מטנטון דו צדדי כבר ארבע שנים עם ירידה בשמיעה. לפני חודש עשיתי MRI ראש: 1. אוורור תקין של תאי המסטואיד למעט התעבות רירית מינורית בתאי מסטואיד בודדים מימין. 2. מעל לטנטוריום: מודגמת הרחבה מינורית של חללים פרי-וסקולריים בגרעיני הבסיס משני הצדדים. בנוסף יש לציין נוכחות של DVA בקטע הטמפורלי השמאלי. 3. לאחר הזרקת גדוליניום לוריד אין עדות להאדרה חריגה בפרנכימה המוחית למעט אותו DVA טמפורלי משמאל. אשמח אם תאמר לי מה הממצאים אומרים ואיך עלי להמשיך מכאן. תודה רבה.

שלום רימון, מסובך ובלתי אפשרי לספק תשובה מקצועית לשאלה-לאור הנתונים שקבלתי,ממליץ לפנות עם הצילום לרופא אא"ג\נוירוכירורג לייעוץ.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול