בעיות קלות של שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

08/09/2012 | 17:43 | מאת: חזי

אהלן, אני בן 17 ויש לי בעיות קלות של שמיעה. אם אני מגלה שאכן יש בעיה, איזה טיפולים יש שאני יכול לעשות כדי למנוע מכשיר שמיעה. אני ממש לא רוצה מכשיר שמיעה אז האם קיימים עוד טיפולים? תודה.

חזי שלום רב, על מנת לוודא את מצב השמיעה שלך עליך לפנות לרופא אא"ג של קופת החולים בה אתה חבר אשר יפנה אותך לביצוע בדיקת שמיעה. תוצאות בדיקת השמיעה יתנו מידע על מצב השמיעה שלך ובמידה וקיימת ירידה בשמיעה גם על גורמים אפשריים לירידה ודרכים אפשריות לטיפול או שיקום . עם תוצאות הבדיקה עליך לחזור לרופא אא"ג. בברכה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול