שמיעה חזקה מדי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

01/09/2012 | 07:44 | מאת: טל

יש לי כבר שבוע וחצי התקררות עם תחושת מועקה בחזה. באחת הפעמים, הוצאתי את הכיח בצורה די חזקה, ומאז, אני מרגישה שאני שומעת את הדברים מסביבי בעוצמה חזקה מדי, בעיקר מכוניות כשאני יוצאת לרחוב, וזה ברמה בלתי נסבלת שאני פשוט חוזרת הביתה. כבר שלושה ימים וזה לא עובר. מה ניתן לעשות? תודה רבה מראש

שלום רב, התאור של הסמפטומים נשמע סביר ומקובל אבל, אין תחליף לבדיקת רופא אא"ג למצב מחלה!! כנראה שיש לך הצטברות נוזל באוזן תיכונה וזו הסיבה לתלונות,

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול