כמה שאלות בקשר לשמיעה שלי ולצבא

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

12/08/2012 | 16:24 | מאת: סהר

אני משרת בצבא כ9 חודשים בערך , אוזן ימין שלי לא שומעת כלום כלומר חירשת ובאוזן שמאל אני לא ממש יודע את רמת השמיעה שלי , נותנים לי בצבא לעשות שמירות כשאני לא שומע כלום מצד ימין ואני בבסיס חיל אויר כלומר רעש של מטוסים ממריאים ואני נוסע ממש הרבה ברכבות ואני מרגיש כאבים באוזן שמאל כבר הרבה זמן , וכשאני מדבר עם אנשים בדרך כלל אני שואל מה כי בפעם הראשונה אני לא מבין. כל הרעשים של הרכבות והמטוסים יכולים לגרום לי נזק כבד לשמיעה נכון? מה אני יכול לעשות עם זה?

סהר שלום רב, אני מציעה כי תפנה לרופא אא"ג ולביצוע בדיקת שמיעה בברכה טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול