מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

24/08/2010 | 07:09 | מאת: אליהו

בן 58, כבר כמה שנים שיש לי ירידה בשמיעה, אני צריך להיות מאד קרוב למי שמדבר כדי לא לפספס משהו. לא שמתי עד עכשיו מכשיר שמיעה כי זה ממש מביך בגילי. ראיתי פרסומים למכשירים ממש קטנים שכמעט ולא רואים אותם ורציתי לשאול האם הם באמת אפקטיביים ? האם יתאימו גם לי ?

שלום, אליהו, הטכנולוגיות החדשות של מכשירי השמיעה הדיגיטליים מאפשרות למזער מאוד את המכשירים ועדיין להשאיר אותם מאוד יעילים, עם כל המנגנונים החדישים של הפחתת רעשי רקע, הגברה טובה ואיכויות אקוסטיות מעולות. כדי לבדוק אם המכשירים הזעירים יכולים להתאים לשמיעה שלך אני ממליצה שתפנה למכון שמיעה, תעבור אבחון שמיעה מקיף על ידי קלינאי/ת תקשורת, ובהתאם לתוצאות אפשר יהיה לייעץ לך מהם המכשירים המתאימים לך ביותר. בהצלחה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול