שתל קוכלארי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

10/06/2012 | 18:07 | מאת: גלנה

שלום רב! קוראים לי גלה. ילדה שלי בת 9 חודשים, והיא נולדה עם לקווי שמיעה עמוק דו-צדדי. עכשיו היא מועמדת להשתלה. אנחנו בקרוב נצתרך לבחור איזה שתל אנחנו רוצים. ה-CT היה תקין. סיפרו לנו על שתל,שהוא נגד מים ושלא שמים אותו מאחורי האוזן. האם זה נכון? האם הוא טוב? אולי תוכלו להמליץ לי באיזה שתל לבחור. המון תודה.

לגלה שלום רב ! אכן יש מעבד נגד מים כמובן איננו יכולים להמליץ על סוג השתל שיבחר.את השתל בוחרים על פי קריטריונים רבים , ובוודאי אלו החשובים לך ביותר. .אני ממליצה להיפגש עם כל נציגי החברות על מנת להתרשם ולהכיר את מגוון התכונות של כל שתל ולהיפגש עם הורים נוספים על מנת לקבל מידע נוסף. מאחלת לך הצלחה רבה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול