כאב באוזניים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

17/05/2012 | 17:32 | מאת: דן

הלכתי לקליניקה כזאת בתל אביב שיכינו לי אטמים למסיבות כדי להפחית את הנזק אז הוא שם לי חומר כזה באוזן שמקבל את הצורה של האוזן שלי.באוזן אחת שהוא שם זה ממש כאב לדעתי כי החור שם קטן יותר אבל זה ממש כאב וזה כואב גם עכשיו אם אני נוגע בה.

שלום רב, בד"כ הסיכוי שנגרם נזק בזמן לקיחת מידה הוא קטן ביותר, יחד עם זאת במידה והכאב ממשיך במיוחד בהזזת האפרכסת בהחלט יש לפנות לרופא אאג.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול