זמזומים או צילצולים קבועים האוזניים.

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

20/04/2012 | 11:52 | מאת: דודי

שלום, כבר שבוע שיש לי צילצול קבוע באוזניים שלא מפסיק לרגע, הייתי בחרדות ודיכאון ולא ישנתי טוב הרופא נתן לי כדורי ציפראמיל. הייתי ישן מקובץ על אוזן אחת ומיום שבת הופיע לי הצילצול שלא מפסיק לרגע. הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שהפנה אותי לבדיקת שמיעה, יש לי ירידה בשמיעה באוזן אחת. אני חושש שהצילצול לא יעבור לעולם... מה ניתן לעשות? דחוף.

שלום דודי ליקוי שמיעה באוזן אחת המלווה בצלצול באוזן מחייב בירור רפואי כדי לבדוק מה מקורו. אני ממליצה שתפנה לרופא א.א.ג בהקדם להמשך בירור

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול