מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

05/04/2012 | 14:10 | מאת: דפנה

האם מכשיר שמיעה חיצוני בו הרמקול נכנס לתעלת השמיעה עדייף על מכשיר שבו הרמקול נמצא על המכשיר עצמו

שלום דפנה לכל סוג של מכשיר שמיעה יש יתרונות וחסרונות. מכשיר מסוים יכול להיות טוב יותר לירידת שמיעה ספציפית ופחות טוב למצב שמיעה אחר. כמו כן יש לשים לב שיש סוגים רבים הן של מכשירים עם רמקול פנימי והן של מכשירים עם רמקול על גבי המכשיר, והם נבדלים ביניהם ברמה הטכנולוגית שלהם. מומלץ לפנות לקלינאי/ת תקשורת מומחה בהתאמת מכשירי שמיעה כדי לקבל ייעוץ מה המכשיר הטוב ביותר עבורך.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול