ליקוי שמיעה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

20/03/2012 | 21:10 | מאת: סיגל

אבי בן 78 וסובל כבר מספר שנים מירידה קשה בשמיעה,ניסנו מספר מכשירי שמיעה אך הוא אינו מסתגל ,האם שתלי שבלול יכולים להוות עבורו אופציה?

תשובה- שלום רב ! לא ציינת מדוע אביך אינו מסתגל למכשירים? האם ההגברה אינה מספקת? האם גודל המכשיר מפריע וכד? לגבי שתל שבלול- ייתכן מאד ויוכל להתאים לאביך. יש צורך לעשות הערכה מקיפה. יש לבחון את בדיקות השמיעה ולערוך בדיקות נוספות לגבי התאמתו. בדיקות אלה נערכות במרכזי ההשתלה שבבתי החולים . בברכה נאוה נקש

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול