האם ניתן להכניס מכשיר שמיעה על משקפיים לכרית ייבוש

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

09/03/2012 | 09:53 | מאת: רונה

שלום רב, אני מושתלת בשתל באהא מצד ימין ומצד השני יש לי מכשיר שמיעה על משקפיים שפועל בהולכת עצם. יש לי שאלה האם ניתן להכניס לכרית ייבוש את המשקפיים כדי לייבש את מכשיר השמיעה מלחות (כמובן ללא הסוללה)? עד כה רק ניגבתי את המשקפיים והמכשיר עצמו מלחות כי לא ידעתי האם כרית ייבוש לא תזיק למשקפיים עצמם. בנוסף רציתי לשאול- עם מכשיר השמיעה אני שומעת באוזן שמאל מ35 דציבל ובאוזן ימין עם השתל אני שומעת מ20 דציבל. האם יש מכשיר על משקפיים או קשת שנותן הגברה אופטימלית לאוזן שמאל ללא ניתוח?

רונה שלום רב! כרית חימום מיועדת לייבוש מכשירי שמיעה ויש להכניסם לכרית ללא סוללה. ניתן גם להכניס לכרית מכשירי שמיעה על משקפים הפועלים בהולכת עצם. לגבי שאלתך השניה-על מנת לבחון האם ניתן לשנות את ההגברה הניתנת לאוזן שמאל עליך לפנות למכון השמיעה בו הינך מטופלת ולהתייעץ עם קלינאית התקשורת.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול