אפשרות לחדש שמיעה באוזן

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/02/2012 | 15:46 | מאת: יעל

לפני כ-11 שנה עברתי ניתוח להסרת "גלומוס ג'וגולריס טיומר" הגידול לא יצא בשלמותו, מאז אני במעקב של mri אחת לשנה בערך בשנתיים האחרונות השארית גדלה במעט. אני כמעט חרשת באוזן זו, האם יש אפשרות לשקם את השמיעה ע"י השתלה או כל דרך שהיא?

שלום יעל,חסרה הרבה אינפורמציה במייל שלך ג=כדי שאוכל לענות לך!:סוג הניתוח,הפגיע השנגרמה לאוזןהתיכונה(אם בכלל) בדיקה אודיולוגית עדכנית ועוד. ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול