ניתוח סטפנדקטומי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

22/02/2012 | 13:19 | מאת: עש

אני בת 50 וסובלת מאוטוסקלרוזיס בשתי האזניים. לפני כ-20 שנה עברתי ניתוח סטפנדקטומי באוזן שמאל וכעת אני רוצה לעבור את הניתוח באוזן ימין. אני מתלבטת בין בית חולים איכילוב, בו הניתוח מתבצע בהרדמה כללית (ממנה אני מפחדת) או בית חולים תה"ש בו הניתוח מתבצע בהרדמה מקומית בלבד. מה היתרונות וחסרות של כל שיטה ? בתודה מראש,

שלום רב, אני מבין בהחלט את החשש מהרדמה כללית רק יש לקחת בחשבון שלפעמים נוכחות קבועה של רופא מרדים בחדר הניתוח(רק בהרדמה כללית)היא תמיד ערובה לאחריות יתר ופיקוח יתר על המנותח... !!לפרט את החסרונות והייתרונות ממש לא ניתן במסגרת זו ,בעיקר כיוון שהרצאה היא ארוכה ביותר ורובה תיאורטי לחלוטין,בשני בתי החולים פועלת מחלקת הרדמה גדולה, מקצועית,מיומנת ומצויידת (לטיפול בהשתלות לב-להבדיל לא כול שכן לניתוח יחסית קצר ובוודאי פשוט מבחינת ההרדמה.מציע שתבחרי לפי הרופא המנתח ולא לפי השיטה,בהצלחה

22/02/2012 | 14:00 | מאת: עש

תודה על התשובה המהירה. מכיוון שאלו בתי חולים ציבוריים, אין באפשרותי לבחור את הרופא המנתח. מי שתורן באותו היום, הוא המנתח. האם יש דרך אחרת (שלא במסגרת רפואה פרטית ויקרה)? ושוב תודה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול