מיקרופון

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

23/12/2011 | 10:37 | מאת: Elad

סבי עבר בשנת 1983 כריתת מיתרי הקול עקב גידול סרטני הוא למד לדבר דיבור וושתי , עם השנים ועקב מחלות שונות כושר הדיבור בשיטה הזו כמעט נעלם , בזמנו הוא למד בליגה למלחמה בסרטן הוא למד אצל מורה ששמה פרידה, שאלתי היא האם יש אפשרות שהוא יוכל לדבר בעזרת מיקרופון חיצוני?

שלום רב, בהחלט קיים מקרופון הפועל על ויברציות של הרקמות הרכות בצוואר,הקול שהוא מייצר נשמע מתכתי למדי אבל , בהחלט מאפשר קומוניקציה סבירה, ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול