"קולפס של כניסה לתעלת האוזן"

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

13/12/2011 | 09:35 | מאת: סמי ק.

נשלחתי לבדיקת שמיעה עם INSERT כשהרופא השולח רשם את המשפט "רושם לקולפס של כניסה לתעלת האוזן". להבדיל מ 3 בדיקות שמיעה (ללא insert) שבוצעו לפני כן והתוצאות לא היו תקינות, בבדיקה עם insert נאמר לי שהתוצאות הרבה הרבה יותר טובות. בהנחה שאכן זה "קולפס" יש דרך לטפל בבעיה,ואם כן למי עלי לפנות, בתודה מראש. ובכבוד רב. סמי.

בשאלתך חסרים הרבה נתונים כדי לענות בדייקנות למרות שברור שהגורם היחידי המטפל בקולפס הוא רופא א.א.ג!!

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול