MRI

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

09/10/2011 | 20:20 | מאת: סיגל

היי, יש לי שאלה...יש לי הפנייה לMRI מח וכתוב לי בהפנייה שזה כדי "לשלול SOL בCPA/ICA" רציתי לדעת מה זה אומר..מה זה SOL ומה זה ICA או CPA..ומה רוצים לשלול..תודה:-)

שלום סיגל, שאלת אז אין לי בררה אלא לענות: SOL משמעו ב"שפת הרופאים" ריקמה תופסת מקום או בשפה פשוטה יותר, גידול, אבל לפני שתכנסי לחרדות מיותרות(!) אני מבקש להוסיף הסבר לפיו ,בישראל (כ-7 מליון נפש)מתגלים בכל שנה בסה"כ כ-20 גידולים שפירים של עצב השמיעה -ואותם הרופא מחפש בבדיקה האמורה!! לאור זאת תחשבי את הסיכון יחסית לנאמר- חציית כביש ...! ממליץ לבצע את הבדיקה אבל אין מקום להכנס לחרדות מעבר למינימום הנדרש!

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול