שתל קוכליארי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

04/10/2011 | 13:10 | מאת: אסתר

האם תיתכן ירידה בשמיעה באזור ההשתלה של שתל קוכליארי בעקבות חשיפה לרעש רצוף ויומיומי?

שלום רב על פי שאלתך אני מבינה שאתה מושתל וחשוף לרעש רצוף ומביע דאגה שהרעש יזיק לשמיעה של האוזן המושתלת. (אזור מושתל?) במידה ולא נשמרו שרידי שמיעה הרעש אינו מזיק לשמיעה (יתכן של האוזן הלא מושתלת) אך מזיק כמובן למערכות אחרות בגוף. במידה והנך חש בירידה בשמיעה עליך לפנות למרכז המשתיל על מנת לבדוק את מצב השתל, והמעבד ומצב המיפוי. יתכן ויומלץ לך לבדוק את המעבד או לשנות את כיווני השתל.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול