השתתפות קופת חולים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

16/08/2010 | 00:07 | מאת: חניתה

בכל הבירורים שערכתי לגבי מכשירי שמיעה ניכרו טווחי מחירים בין הסוגים השונים. בכל מקרה זוהי הוצאה לא קטנה. האם יש השתתפות של קופת חולים ברכישת מכשירים?

שלום, יש השתתפות של קופות החולים במכשירי שמיעה. חלק מההשתתפות היא במסגרת סל הבריאות וחלק במסגרת הביטוחים המשלימים. נוסף על כך לרוב הקופות ישנן הסכמים עם מכונים שונים שנותנים למבוטחים שלהן הנחות גדולות

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול