בחירת מכשיר

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

03/08/2011 | 17:53 | מאת: שתל

אני בת 34 ורצה לעבור ניתוח ואני מאד מתלבטת מה לבחור? או נוקולאוס או מדאל? מצד אחד נוקולאוס יש להם נסיון בכר הרבה שנים ואמרים שהם מאד טובים אבל שמעתי שלמבוגרים עדיך מדאל האם זה נכון?וגם נוקולאוס צריל להחליף בטריות כל יומיים ומדאל כל 4 ימים. והייתי רוצה לקחת נוקולאוס אבל אני מתבלטת מה לקחת? מי יכול לעזור לי?

04/08/2011 | 18:57 | מאת: Lera

אנו בחרנו לילד מדאל. לפי מפרט תכני כולם דומים תבדקי מה יותר נוח בשימוש יום יומי

שלום לך ! אמנם "המפרט הטכני" נראה על פניו דומה אך עליך לבדוק מס משתנים לגבי השתלים ועל פי התחומים החשובים לך ביותר וכך להחליט. למשל כמו שהתחלת לבדוק : מהי צריכת הזרם של כל שתל. (רך אגב הסוללות במד אל מחזיקות כבר 6 ימים),באיזה תחומים מתבלטת כל חברה, מה התוצאות בבדיקה על רקע רעש, מהי הטכנולוגיה המתקדמת ביותר ואיך זה מתבטא, איזה שירות מקבלים בכל חברה,עלויות, צורה, חיבורים למערכות שמע כמו FMועוד. כדאי להשקיע את הזמן ולהפגש עם נציגי החברות ועם עוד אנשים שהושתלו ולקבל התרשמות כוללת. אני בטוחה שתוכלי לאסוף את הנתונים ולהחליט על המוצר התאים לך ביותר. בהצלחה !

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול