טריגמינל נוירלגיה ומכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

07/02/2020 | 15:30 | מאת: טריגמינל נוירלגיה

שלום, אמי, בת שמונים פלוס, סובלת למעלה מעשור, מטריגמינל נוירלגיה. בשנים האחרונות חלה ירידה בשמיעתה והומלץ לה לרכוש מכשיר שמיעה לשתי האוזניים. האם השימוש במכשירי שמיעה עלול להגביר את הכאבים או תכיפות הכאבים ? תודה

שלום רב, ככול הידוע לי אין שום קשר בין הסינדרום הנוירולוגי הטריגמינאלי לבין הירידה השמיעה שכנראה קשורה בגילה המתקדם יותר. שימוש במכשיר שמיעה ישפר את תפקודה התקשורתי ולדעתי לא ישפר או יחמיר את הכאבים מהם סובלת. ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול