נשיפה חזקה מנחיר של האף כמה דקות

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

28/01/2020 | 21:07 | מאת: מור

שלום רב דר', נכנס לי משהו לאף ואז סתמתי את נחיר שמאל וניסיתי בכל הכח כמה דקות לנשוף חזק מאד מהנחיר השני וזה יצא. למרות זאת ניסיתי שוב באותה צורה לנשוף אולי נשאר משהו ואז הרגשתי שיוצא לי אוויר מהאוזן. אפשרי לקרוע את עור התוף במצב כזה. קצת נבהלתי. תודה מראש

שלום רב, האפשרות בהחלט קיימת אם כי מניסיוני היא די נדירה , מה עוד שאתה לא מספר על כאב שאמור להיות נלווה לקריאה של עור התוף... פנה לרופא אא"ג כדי שיסתכל התעלה השמע וידע מיד אם אכן חלה התנקבות,, ד"ר בכר מוטי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול