האם לבצע בדיקת שמיעה נוספת?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

14/12/2019 | 21:04 | מאת: בדיקת שמיעה

אימי בת 85 , ביצעה לאחרונה בדיקת שמיעה. הבדיקה הראתה שיש צורך במכשיר שמיעה. היא קיבלה הפניה מרופא אא"ג לצורך רכישת מכשיר שמיעה. לפני כ- 4 שנים ביצעה את אותה הבדיקה. השינוי בין 2 הבדיקות, לדברי הקלינאית תקשורת, אינו גדול, אולם יש ירידה מאד משמעותית אחרי 4 שנים. האם יש צורך לחזור על בדיקת השמיעה ? או שאפשר להסתפק בבדיקה של המכונים בהם מספקים את מכשירי השמיעה?

שלום רב, לא ברור הצורך בבדיקה חוזרת. בעת ייעוץ במכון המתאים את מכשירי השמיעה לאימך, תוכלי להיעזר בצוות המקצועי להבהרת הסוגיה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול