האם לבצע בדיקת שמיעה חוזרת?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

11/11/2019 | 07:57 | מאת: לי

בני בן ארבע שנים. רכש את השפה בגיל צעיר וללא שום בעיה. לפני שנה עשינו בדיקת שמיעה כי לא תמיד ענה לפניות הגננת. הבדיקה יצאה תקינה וכנראה יש ענין של קשב וריכוז. הוא מאוד מוזיקלי ואוהב לנגן ולתופף אבל (ולכן אני פונה) מתעקש להקשיב למוסיקה בווליום גבוה מאוד. אם אני מחלישה הוא מאוד מתרגז. גם בטלויזיה מבקש להגביר לווליום גבוה. יש לו אוצר מילים גבוה מהממוצע הוא מנהל שיחה ללא בעיות. עונה ושומע כשאני מדברת אליו ממרחק - כשאני במטבח והוא בחדר אחר ליד. האם יכול להיות שיש לו קושי שמיעתי רק ב"תחום" של מוסיקה/טלויזיה? האם לחזור על בדיקת השמיעה? תודה.

שלום רב, בכל מקרה בו יש חשש לשינוי בשמיעה מומלץ לפנות לבדיקת אא"ג אשר יחליט האם יש צורך בבדיקת שמיעה. בברכה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול