חשיפה לטווח קצר של 4 דקות ו9 שניות

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

20/10/2019 | 22:36 | מאת: איתי

שלום רב. אני היופ נחשפתי לרעש מהטלוויזיה בעוצמה גבוהה מאוד לטווח קצר של זמן .4 דקות ו9 שניות. הטלוויזיה הייתה במרחק של כמעט 3 מטר מהאוזניים שלי. אני הייתי במצב שכיבה. האם נגרם נזק לשמיעה שלי ?

שלום רב, קשה לענות בדייקנות על השאלה ששאלת אבל אני מניח שאם נחשפת לרעש מהטלוויזיה גם אם בעצמה חזקה אבל לזמן קצר קרוב לוודאי שלא נגרם נזק בלתי הפיך לשמיעה, ידוע שחשיפה ממושכת לרעש – תמיד תגרום לירידה בשמיעה אבל מהתיאור שנתת נראה לי כנ"ל. אם אתה חש צפצוף באוזן או ירידה בשמיעה מומלץ לפנות לבדיקת שמיעה. בברכה ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול