קניית מכשיר שמיעה בארץ או באינטרנט?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

09/06/2019 | 15:24 | מאת: שמעון

מכשיר שמיעה עולה בארץ אלפי שקלים באייבי ואליאקספרס ניתן למצוא במאות שקלים. שאלתי מה עדיף? האם יש סכנה בקנייה באייבי/ אליאקספרס ? מה דעתך?????

שלום שמעון, התאמת מכשירי שמיעה היא תהליך ממושך שדורש פגישות רבות עם קלינאי תקשורת כדי להתאים את המכשירים לשמיעה שלך, לצרכיך המשתנים ולתחושות שלך עם המכשירים. רכישת מכשירים בעלי אקספרס /אי ביי בעייתית מכמה היבטים: א. ההחלטה על התאמת המכשירים המתאימים ביותר עבורך מתבססת על פרמטרים רבים, ורק קלינאי תקשורת עם נסיון וידע נרחב בתחום יכולים להתאים את המכשירים האופטימליים והנכונים ביותר עבורך. יש לזכור שמכשירי שמיעה הנם אביזר רפואי וכך יש להתייחס אליהם ב. יתכן שלא תהיה אפשרות למצוא בארץ נציג של יצרן מכשירי השמיעה שנרכשו באינטרנט. במקרה כזה לא תהיה כל אפשרות לכוון את המכשירים והם יהיו אביזרים ללא שימוש ג. מכשירי שמיעה דורשים כאמור מעקב וטיפול לאורך שנים. רכישתם בחו"ל לא תאפשר זאת. כך גם מבחינת תיקונים

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול