חיי ככבד שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

15/08/2010 | 22:22 | מאת: the crow

שלום אני ילד בן 16 שעבר שתל קוכליארי בקיץ שעבר, אני כבד שמיעה מגיל 5. לא ידוע מה הסיבה להתדרדרות, אבל בכל מקרה , אני מאוד מדוכא כי קשה לנהל או להצליח עם נשים ,עקב המגבלה שלי. אני מרגיש כמו חצוי, לא שייך לשומעים ולא לחרשים. וזה קשה לי עוד יותר, מה עליי לעשוץ כדי להרגיש בנוח ולהצליח בקשרים רומנטיים עם נשים?

שלום לך ,אתה מתאר מצב בו אתה מתקשה למצוא את זהותך ואת הקבוצה אליה משתייך. אני מציעה לך לפנות לאנשי מקצוע (עובדים סוציאליים, פסיכולוגים) אשר התמחו בתחום הזה בארגונים כדוגמת "שמע" "בקול" ועוד בהצלחה בהמשך הדרך..

26/12/2010 | 22:57 | מאת: שרה

ליקוי שמיעה הוא ליקוי שנכנס למודעות יותר ויותר אין סיבה להרגיש שונה יותר ממישהו שיש לו ליקוי ראיה..... אתה תצליח רק תאמין בעצמך

11/01/2011 | 18:47 | מאת: יפית

שלום בחור, נורא התרגשתי לקרוא את מה שכתבת,ואני ככ מבינה אותך.אני לא בגילך בכלל ,הרבה יותר מבוגרת אבל גם סובלת מבעיה רצינית. אתה חייב להאמין שאתה גם הרבה דברים אחרים חוץ מבחור ש"לא שומע טוב". אתה בטח מקסים,נדיב,איכפתי,אולי חכם אולי מוכשר בתחום כלשהו, אתה הרבה יותר דברים מאשר לקוי שמיעה.אני מבינה אותך מאוד, אבל אני מאמינה שתבוא האחת שבכלל לא תתייחס לשתל שלך,שבשבילך הוא בטח בולט מאד וענקי, והיא תדע לראות בך המון דברים טובים אחרים.רק אנשים רגישים וטובים יוכלו להיות במחיצתך, וככה בעצם-הרווחת. מה אתה צריך אנשים שאין להם קצת חמלה או רגישות ? תחיה כמו כל אדם רגיל, כי אתה הרבה יותר מכל ה"רגילים". תאמין לי שאני יודעת מה אני אומרת. בהצלחה!

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול