eva ירידת שמיעה חדה מאוד

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

17/03/2019 | 22:04 | מאת: גל

מה יכול לעזור באובדן שמיעה במצב של eva פרוגרסיבי . מה ניתן לעשות האם יש מצב של שמיעה עם עזרים. האם לפעמים המצב נשאר סטטי?

תופעה המוכרת כ- EVA היא כידוע לך מצב פתולוגי תורשתי בעל מאפיינים לא ממש חד משמעhים וככזה גם התמונה הקלינית יכולה להיות מגוונת למדי וקשה לצפייה. ממליץ על מעקב אצל רופא אא"ג עם ניסיון בתחום(אין רבים כאלו) ובעיקר ערנות לגבי התפקוד התקשורתי של התינוק\ילד. בברכה ד"ר בכר מוטי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול