שמיעת בתדרים גבוהים במכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

28/01/2019 | 19:28 | מאת: ד

בבדיקת שמיעה התגלה שמתדר 2 kHz ירדה השמיעה באוזן שמאל ב 80 dB . הלכתי למכון שמיעה ושם התאימו לי מכשיר. הפעלתי אפליקציה של גנרטור שמע ובדקתי. הסתבר לי שמתדר 3 קילו הרץ בערך אני לא שומע. הם טוענים שלא זאת הבדיקה שצריך לעשות . מה דעתך בברכה דני

אינני מכירה את ירידת השמיעה שלך, אולם באופן כללי ניתן לומר כי הצלחה עם מכשיר השמיעה נמדדת בעיקר מבחינה תפקודית ולא עם מחוללי רעש. למשל- האם אני שומע ומבין את סביבתי יותר מבעבר? האם אני מסתדר ומצליח לנהל שיחה על רקע רעש? הגברה של מכשיר השמיעה לפי הבדיקה שאתה עשית פשטנית, ועלולה להכניס למכשיר רעשים שונים שעשויים להפריע לך. ממליצה לקבל הסברים נוספים המתאימים יותר למצבך השמיעתי מהקלינאי/ת המטפל/ת

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול