דחיפות טיפול בדלקת באוזן מושתלת שבלול

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

09/09/2018 | 12:33 | מאת: ירדן

שלום רב, הנני מושתלת באוזן ימין מזה 13 שנה. בשבועיים האחרונים חשה לפרקים בכאבים באוזן המושתלת, כמו של דלקת. האם יש דחיפות לגשת לטיפול רפואי? ביצעתי חיסון כנגד דלקת קרום המוח לפני הניתוח בלבד. תודה רבה וחג שמח, ירדן.

לירדן שלום רב ! מתנצלת על האחור בתגובתי. בהחלט עליך לסור למרפאת השתל שלך ולהיבדק על ידי הרופא וגם על ידיי צוות השתל. לעתים יש דלקות מקומיות, חשוב להיבדק ולקבל טיפול. הרבה בריאות.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול