לקות שמיעה קל- בינוני

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

22/07/2018 | 14:42 | מאת: אמא לתינוק בן 11 חודשים

הבן שלי בן 11 חודשים ולאור בדיקת ברה ובדיקת שמיעה התנהגותית עולה כי בעל לקות שמיעה קלה- בינונית. מה ניתן לעשות במצב זה? האם יש דרכים לטפל ללא מכשירי שמיעה?

לאמא לתינוק בן 11 חודשים שלום רב, הפרטים שציינת בפנייתך אינם מאפשרים בחינת תוצאות הבדיקות שבוצעו לבנך והמלצה על פתרון אפשרי. אנו ממליצים כי תפני לקבלת יעוץ אצל קלינאית תקשורת באחד ממרכזי השיקום המומחים לילדים עם ירידות בשמיעה (מיח"א, שמע קולינו, שמעיה, AV ישראל)

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול