עזרה בפענוח תוצאות בדיקת ברה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

19/06/2018 | 17:02 | מאת: א.חיים

בס"ד עשיתי בדיקת שמיעה ובדיקת ברה, בבדיקת שמיעה יש לי ירידה של 60 דביצלים, וב - SRT יש 25 DB, ובבדיקת ברה נרשם "בשתי האזניים גל I לא הופיע באופן חזרתי וברור" שאר הבדיקת ברה בסדר, אודה לכם אם תפרשו לי מה המשמעות של התוצאות בבדיקת ברה מצ"ב דף התוצאות תודה - א.חיים

שלום חיים הערכים המוצגים בסיכום בדיקת ה-BERA שצירפת הם בתחום הנורמה. עם זאת, פענוח מלא יכול להתקבל רק בהסתכלות על הגלים עצמם ועל האודיוגרמה (בדיקת השמיעה שלך).

22/06/2018 | 00:41 | מאת: א.חיים

בס"ד תודה, כפי שביקשת מצ"ב הגלים של ה BERA , את בדיקת השמיעה אני לא מצליח להעלות.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול