מכשיר שמיעה חדש- , של חברת סימנסmi7

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

06/06/2018 | 09:04 | מאת: יעל

שלום שמעתי על מכשיר שמיעה mi7,האם זה מכשיר מאחורי האוזן המיועד לכבדי שמיעה בעלי ירידות חמורות עמוקות?אשמח לקבל תשובה .תודה יעל

יעל שלום רב, Mi7 הינה פלטפורמה טכנולוגית מתוצרת חברת SIEMENS הכוללת מגוון של מכשירי שמיעה בתצורות שונות ובהם מכשירים תוך אוזניים בגדלים שונים החל ממכשירים מזערים הממוקמים בתעלת השמע, RIC שהם מכשירים קטנים מאחורי האוזן בהם הרסיבר ממוקם בתעלת השמעה ומתחבר למכשיר השמיעה בצינורית דקיקה (הרסיבר מגיע במגוון עוצמות) ומגוון מכשירי BTE מאחורי האוזן בעוצמות שונות, אשר עונים על טווח רחב של ירידות בשמיעה ובהן גם ירידות חמורות ועמוקות. על מנת לבחון את המכשירים היכולים לתת מענה לירידה בשמיעה אותה את מתארת מומלץ להגיע ליעוץ אצל קלינאי תקשורת במכון השמיעה. בהצלחה

28/10/2018 | 09:16 | מאת: אברהם

אני עכשו בנסיון אם מכשיר mi7הקלנאית תקשורת הגבירה לי את עוצמת הקול וגם רעשי הרקע נעשו בלתי סבילים. האם הסיבה בכיוון או במכשיר עצמו .

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול