התאמת מכשיר לירידת שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

26/03/2018 | 12:37 | מאת: שמוליק

האם לתחום התדרים בהם נפגעה השמיעה יש השפעה על המכשיר המומלץ ? בדיקת השמיעה אצלי מראה על ירידה משמעותית יותר בשמיעה בתחום התדרים הגבוהים. עד ל 2000 ירידה של 25-30 ומ 2000 הירידה גדלה באופן הדרגתי עד 65- האם סוג זה של ירידה בשמיעה, בו צריך הגברה גדולה יותר של צלילים גבוהים, פוסל את השימוש במכשירים קטנים בתוך התעלה. שמעתי לכך המלצות סותרות. לפי אחת - שימוש במכשיר בתוך התעלה יצור במקרה זה תחושת אטימות ולפי אחרת אין עם כך בעיה.

12/04/2018 | 11:54 | מאת: שמוליק

ממתין לתשובתכם.

שמוליק שלום ותודה על פנייתך. ע"פ הנתונים שמסרת אכן יש לך ליקויי שמיעה בתדרים גבוהים. על מנת לענות תשובה יותר ספציפית, עלי לראות את כל הנתונים ובנוסף את גודל תעלת האוזן וכיו"ב. ככלל, מכשירי שמיעה בתעלת האוזן בהחלט מסוגלים לספק הגברה שמיעתית ואיכות שמיעה גם במצב בו הליקוי הוא בתדרים הגבוהים. המלצתי לך היא לפנות לקלינאי תקשורת במכון שמיעה, המתמחה בהתאמות של מכשירי שמיעה בתעלת האוזן, ולקבל חוות דעת מקצועית המתאימה עבורך. בשורות טובות וכל טוב ח. אשר

27/10/2018 | 23:59 | מאת: אברהם

ניסיתי שני קלינקאיות תקשורת ושניהם לא סיפקו שירות והדרכה מושלמת. לכן אני מצפה ממומחים לענות יותר עניני

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול