לאחר ניתוח מירינגופלסטי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

21/03/2018 | 11:37 | מאת: נוני צברי

שלום רב, עברתי מירינגופלסטי לפני כ-3 ימים. החל מאתמול בבוקר אני חש סחרחורות ובנוסף לא שומע כלל באוזן המנותחת מלבד צפצוף קבוע (כמובן שהאוזן מלאה בספוגיות וכו׳. האם הגיוני שאינני שומע כלל באוזן ומה לגבי הסחרחורות?

.שלושה ימים אחרי ניתוח כמו שכתבת גם אתה האוזן מלאה בחומרי חבישה ואין אפשרות אמיתית לברר אם יש בעיה , הסחרחורת יכולה להיות תוצאה של הניתוח שאיננה "מחלתית"..ממליץ לפנות לבדיקה אצל הרופא המנתח,

21/03/2018 | 14:52 | מאת: נוני

זאת אומרת שהסחרחורות אינן דבר תקין/שכיח?

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול