אוזן סתומה . מבקש עזרה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

24/02/2018 | 12:38 | מאת: דני

היה לי כאבים באוזן,שמתי טיפות אוזניים . למחרת כאשר קמתי בבוקר ,הרגתי שהאוזן רטובה וסתומה . כלומר היה לי ירידה בשמיעה . מהי התופעה הזו . תודה

25/02/2018 | 12:39 | מאת: תשובה לשאלה

.שלום רב ברור שדיון בפורום כזה לא יכול להיות תחליף לבדיקת רופא (רצוי אא"ג) יחד עם זאת כנראה שאתה עובר דלקת באוזן (חיצונית או תיכונה) וההפרשות שבעקבותיהן גם תחושת ירידה בשמיעה ידרשו טיפול אנטיביוטי מקומי או פומי,

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול