בדיקת שמיעה לפעוט בן 1.10

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

21/01/2018 | 20:00 | מאת: עדי

שלום. בני בן שנה ו10 חודשים. אוצר המילים שלו מכיל מעל 50 מילים . חחקן נאמרות בצורה תקינה ומחטה כמו אבא כחול וכדומה אך רובן נאמרות באופן מאד לא ברור וחלקן באופן חלקי. כמו לדוגמא עגבנייה נאמרת נייה , בננה נאמרת ננה, נעליים נאמרת אנעיים וכדומה. האם בגיל כזה נדרשת בדיקת שמיעה? או שעדיף לחכות לגיל מתקדם יותר? תודה

24/01/2018 | 15:57 | מאת: לימור אמרן

שלום רב, תמיד רצוי לבצע בדיקת שמיעה . גיל שנתיים וסביבותיו מהווה שלב חשוב בהתפתחות השפה ולכן חשוב לוודא שאין הפרעה בשמיעה. בברכה, לימור אמרן קלינאית תקשורת

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול