שיקום שמיעה כירוגי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

09/06/2011 | 09:13 | מאת: כוכבית

בילדותי סבלי בדלקות אוזניים חוזרות, עברתי ניתוחי אוזנים בשניהם מימין לאחר אטיקוטומיה ושמאל מסטואידקטומיה רדיקלית שבעקבות זאת היתה לי ירידה בשמיעה. בחודשיים האחורונים אני מתלוננת על אטימות באוזניים והופנתי לבדיקת שמיעה דרך רופא א.א.ג נוכחתי לדעת כי השמיעה באוזן שמואל מאוד נמוכה והרופא הפנה אותי למכון להתאמת מכשיר שמיעה. שאלתי היא האם יש אפשרות לתקן את הליקוי דרך ניתוח כולשהו ולא רק מכשיר שמיעה?

שלום רב, בהסתייגות,עקב מעט מידי מיידע שהצגת, לדעתי אין מקום להתערבות כרורגית שמטרתה - שיפור השמיעה. ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול