שיטת טיפול בליקוי שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

26/12/2017 | 15:45 | מאת: מיכאל

איך מוודעים מה הדרך הטובה ביותר: מחשיר שמיעה, שתל וכו?

מיכאל שלום רב, ההחלטה לגבי תהליך השיקום השמיעתי המתאים ביותר למטופל מסוים נלקחת בדרך כלל בהתייעצות עם קלינאי תקשורת העוסק בשיקום שמיעה ולאחר בחינה מקיפה של פרמטרים שונים ובהם תוצאות בדיקות השמיעה, מצב רפואי, פרמטרים בריאותיים ו/או תפקודיים שיכולים להשפיע על השיקום, תפקודו התקשורתי היומיומי בסיטואציות תקשורתיות שונות, צרכיו התקשורתיים ועוד. בברכה טלי בר משה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול