בעיות שמיעה באוזן ימין

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

23/10/2017 | 11:21 | מאת: דוד ארבל

שלום ! בזמן האחרון יש לי ירידה בשמיעה באוזן ימין ויחד עם זה יש לי צילצול קבוע באוזן זו. עברתי בדיקה במכון לשמיעה ואמרה לי קלינאית התקשורת שכנראה יש לי משהו שסותם לי את האוזן משום שאבר השמיעה תקין. עד לפני שנתיים הייתי עובר מדי זמן שטיפה של האוזן עם מזרק גדול וזה היה פותר את הבעיה, בזמן האחרון הבנתי שלא עושים את השטיפות. מה אפשר לעשות.

שלוטם דוד, ככל הנראה אכן מדובר שוב חסימה בתעלת האוזן החיצונית אבל חד משמעית חייב בדיקת רופא אא"ג!! בברכה, ד"ר מוטי בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול