בחירת שתל קוכליארי איזה חברה עדיף לבחור ?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

21/10/2017 | 11:11 | מאת: ילנה

הילדה שלי בת 5 עם מכשירי שמיעה... בעקבות ירידה בשמיעה הוחלט לעשות שתל קוכלארי בצעד אחד.. השאלה שלי איזה חברה לבחור קוכליאר או מא-דל אני צריכה לעשות בחירה דחוף !!! מה יותר טוב מבחינת האיכות ?

ילנה שלום ותודה על פנייתך, היות וקיימים הבדלים מהותיים בין מערכות השתל השונות, יש ללמוד עליהם באופן מעמיק. יש לבחון מאפיינים כגון: עמידות לבדיקות MRI, מגוון האלקטרודות ואורכן, זמן השימוש המרבי, אמינות השתל, מגוון המעבדים הקיימים וכיו"ב. על מנת לברר את הנושא באופן הראוי ביותר אני ממליץ לך לקבוע פגישה בהקדם עם שתי החברות ולקבל את מירב המידע. מאחל לביתך רפואה שלימה ובשורות טובות. שבוע טוב ומבורך, ח. אשר

26/10/2017 | 22:44 | מאת: ילנה

תודה רבה מאוד עזרתה לי בידיוק העתקתי את השאלות,וקבעתי פגישות עם שתי החברות. יש עוד משהו חשוב שאני צריכה לדעת בזמן הבחירה ?

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול