התקררות וירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

04/06/2011 | 03:46 | מאת: deleted

שלום לפני שלושה שבועות הייתי ממש מקוררת מאז אוזן ימין החלה להסתם לאט לאט ועם ציפצופים באוזן הייתי אצל א.א.ג הוציא לי את הפקקים באוזניים ואמר לי שיש לי לחץ גדול על עור התוף ללעוס מסטיק הרבה זה השתפר האוזן נפתחה אבל אני עדיין מרגישה כאב קל והאוזן לא פתוחה ממש ועדיין יש ציפצופים בה . יש סיבה לדאגה ? תודה

שלום רב, מהקצת שכתבת,נראה לי שתהליך ההחלמה הוא סביר,יש להתאזר בסבלנות (פציאנט-ניגזר מהמילה "סבלנות"...בלעז) וברצינות:תהליך החזרה לשגרה יכול להמשך מספר ימים (ולפעמים שבועות)אך במידה ואין שיפור - אפילו איטי,ממליץ לפנות שוב לבדיקת רופא מומחה. ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול