אבקש תגובה מפורטת מובנת ל us צווארי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

10/06/2017 | 12:34 | מאת: אבקש תגובה מפורטת מובנת ל us צווארי

שלום רב רופאים נכבדים אתמול קיבלתי תשובה, בנוגע לבדיקת us צווארי קרוטיס. תשובה- ימין ושמאל לא נמצאו רבדים טרשתים והפרעות המודינמיות בעורקי התרדמה ועורקי הורטברלים. לא הבנתי כלום מתשובה הזו דוקטור. מה עם הצוואר? גרון ובלוטת התריס? ריאות? דלקת אן חסימה או בעיה כלשהי איפהשהו? מה עם זרימת דם? פעילות של צוואר גרון בלוטת התריס וריאות? מודה לכם מראש עבור תגובתכם המפורטת ומובנת בנדון.

אנא פנה לרופא המטפל לצורך תשובה מפורטת והסבר בהתאם.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול