שאלות בעניין שתל שבלול

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

07/06/2017 | 11:28 | מאת: ענת

שלום ברצוני לדעת אם יש השפעות בתהליך מיפוי למשל :האם קצב גריה משפיע על יצירת צלילים?האם סגירת 3 אלקטרודות גורמת לשמיעה פחות טובה ואיכותית?אשמח לקבל תשובות תודה ענת

שלום רב , לכל משתנה בתוכנת הכיוונים של השתל יש השפעה . כל משתנה קשור בהתאמה למשתנים נוספים. ההשפעה אינה חד כיוונית כך שהתוכנה מאפשרת לממפים גמישות בהתאם להחלטות מקצועיות. ניתן "לשחק" עם קצב הגרייה בהתאם ליכולותיו של המטופל , מצב השבלול , מצב האלקטרודה וכד., ניתן לסגור 3 אלקטרודות ולשמוע היטב ! מכוונים את השתל על פי התייחסות להרבה מאד משתנים ועל פי שיקול דעת מקצועי. בהצלחה נאוה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול