בדיקת bera לא תקינה אך בדיקת שמיעה התנהגותית תקינה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

18/05/2017 | 12:54 | מאת: רועי

בני עבר בדיקת bera בשיבא בחדר פתוח לא אטום כלל שאנשים נכנסים ויוצאים ורק באוזן אחת - הבדיקה לא יצאה תקינה ואפילו בדיקת סינון לא עבר. אציין כי את הבדיקת סינון בבית החולים לאחר הלידה הוא עבר בהצלחה. אמרו לנו שהוא לא שומע וגם אם הוא שומע הוא לא מבין פקודות. כמובן שזה לא נכון ופנינו למנהלת המחלקה שביצעה לו בדיקת שמיעה התנהגותית ואותה הוא עבר בהצלחה! מנהלת המחלקה לא ידעה להסביר זאת וביקשה לבוא שוב למעקב בעוד חודשיים. רציתי לדעת בבקשה מה ההסבר שלך לזה? תודה רבה.

רועי שלום ותודה על פנייתך. אתה מתאר מצב בו עברתם בדיקת bera בבית החולים למרות שבנך עבר בהצלחה בדיקת סינון. לא ברור משאלתך מדוע הוא הופנה לבדיקת ה-bera ומהן הסיבות שהובילו לכך. לעצם העניין לצוות הרפואי בבית החולים שיבא ניסיון רב שנים ואני סמוך ובטוח כי במידה ותפנה, תקבל הסבר מפורט ומעמיק הלוקח בחשבון את כל הפרמטרים שמטבע הדברים אינם נמצאים לפני. חשוב בהחלט להגיע לבדיקה חוזרת כפי שהומלץ לך, על מנת לעקוב אחר רועי ולקבל תמונה מלאה של הדברים. מאחל לכם בהצלחה ובשורות טובות

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול