שתל שבלול.............

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

04/05/2017 | 20:52 | מאת: צליל

אני לקוי שמיעה בן 50 מלידה מרכיב מכשיר שמיעה באוזן שמאל ,לפני 9 שנים היה אירוע שגרם לירידת שמיעה פתאומית והיא כוללת עיוות בשמיעה וטינטון והשנה התדרדרה עוד יותר.באוזן ימין לא ניתן להשתמש במכשיר שמיעה ,אך יש שרידי שמיעה, האם יש סיכוי לשמוע אחרי ניתוח שתל?

צליל שלום ותודה על פנייתך שתל השבלול מסוגל לסייע למגוון רחב של לקויות בשמיעה. על מנת לברר את מצבך ואת היכולת של השתלת שתל שבלול לסייע לך, יש לפנות לאחד ממרכזי ההשתלה ולעבור אבחון ובירור מקיף מצד הצוות הרפואי והאודיולוגי בבית החולים. בהחלט קיים סיכוי כי שתל שבלול עשוי לסייע לך. אנא פנה לבירור במרכזי ההשתלות השונים. בשורות טובות

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול