מעוניין להיות חריג קרבי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

22/04/2017 | 19:50 | מאת: אופק

גיליתי לאחרונה שיש אפשרות להיות חריג קרבי לכן רציתי לשאול אם יש לי אפשרות לקרבי. הייתי לפני חודש בלשכת הגיוס אצל רופא אף אוזן גורן והוא אמר שהוא צריך לתת לי פרופיל 45 (לפי הספר של הצבא) שכחתי לציין יש לי ירידת שמיעה רק באוזן ימין של בערך 40 דציבילס(לא מדיוק אבל בסביבות ה40) וירידת השמיעה לא מפריעה לי בתפקוד שלי בלימודים ובחיי היום יום. אני הולך לרופא מומחה נוסף לקבלת חוות דעת נוספת. האם יש לי סיכוי להיות חריג קרבי?(אשמח גם להסבר)

22/04/2017 | 23:21 | מאת: גיוס לקרבי

בערך 40 דציבל ירידה זו בהחלט ירידה משמעותית אבל כדי לתת תשובה מלאה צריך לראות אודיוגרמה מלאה.

23/04/2017 | 13:00 | מאת: נאווה נקש
שלום אופק, שאלה זו מסוג השאלות שעליך להפנות לגורמים המתאימים בצבא בהצלחה.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול